Apr 242013
 

Puestos a hacer street photography de esa, que sea por todo lo alto, con una Leica M y un Summicron-M 35 mm f2. Curiosa esta experiencia de sentirse leiqueros durante unas cuantas horas, aunque la peor parte llega al tener que devolver la cámara. En QUESABESDE.COM, por cierto, están todos los detalles y muestras sobre esta lujosa prueba de campo.

Loading Facebook Comments ...

  3 Responses to “De paseo con la Leica M”

  1. i tant que sí, i resulta que molts que se la donen de fotògraf no tenen ni repunyetera idea de tot això. Ara bé, és tant difícil fer fotos fallides tècnicament en la era digital que s’ha de ser bastant desapassionat per fer el que s’està fent. Salut

  2. Una camara telemetrica una reflex y por que no una compacta la canon s100 por ejemplo si seleccionas 50 cms en el enfoque manual tienes un enfoque asegurado desde metro y medio a 20 metros o mas lo suficiente para la fotografia de calle.

  3. Hiperfocal, em sembla que no ho dius. Jugar amb la distància hiperfocal, ja saps, t’oblides d’automatismes d’enfoc i gràcies a les marques de les òptiques “de tota la vida” amb un bon diafragma, et pots llançar a l’atac sense dubtes. Tampoc cal deixar-se l’ull per enfocar en cada moment si el que es busca és una imatge totalment nítida. Resumint, crec que aquest detall tècnic és la principal clau per poder controlar una càmera telemètrica.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>